De panelen geven heerlijke warmte af

“De panelen geven heerlijke warmte af. Mensen die ik behandel vallen spontaan in slaap eronder. Ze vinden het super lekker.”

Na een kort gesprek met Frans Boers van IMT praktijk “De Vooruitgang” waren de wensen snel duidelijk. Frans wilde energie besparen enerzijds, en anderzijds in zijn behandelruimte meer comfort voor hemzelf en zijn cliënten.
Lees meer over dit project.

Frans Boers
IMT praktijk “De Vooruitgang”

Zowel mijn gasten als ikzelf zitten er weer lekker warm bij!

In het voorjaar plaatste ik een berichtje (op LinkedIn) waarin ik nogal boos was dat mijn energierekening van € 370 p/m naar € 911 p/m ging. Ik was ook danig in shock kan ik je vertellen.

Natuurlijk staan er in dit soort situaties ook mensen op en voor je klaar. Niet met kritiek, maar met oplossingen. Via LinkedIn kreeg ik een berichtje van Rob van Dijk – en hij heeft me geholpen te verduurzamen én mijn energierekening drastisch omlaag te brengen. Inmiddels is Rob ook een graag geziene gast: een daadkrachtig mens die doet wat hij zegt!

Sinds de zomer liggen er -in rap tempo- 24 zonnepanelen op mijn dak en wordt mijn b&b en vergaderlocatie ‘Mevrouw de Man’ volledig verwarmd met 4 mooie, high-performance infraroodpanelen.

Zowel mijn gasten als ikzelf zitten er weer lekker warm bij!

Katja de Man