Waarom Energy Reduction Solutions

Werkwijze

Na het invullen van het contactformulier nemen wij binnen 72 uur telefonisch contact met je op, om een afspraak te maken bij jou op locatie.

En hoe dan verder:

In het geval van verwarmen met infrarood panelen, is altijd de eerste vraag: “Is het überhaupt nodig om al je vierkante meters te gaan verwarmen?” Hier ligt een taak voor ons, om je met zo weinig mogelijk panelen toch het comfort te bieden dat je wenst.

Wij maken ter plekke een raming. Indien noodzakelijk werken wij een offerte uit.

Indien duidelijk is wat, na aanpassing, je energiebehoefte gaat zijn, werken wij desgewenst ook een plan uit voor: de zonnepanelen, LED-verlichting, koeling d.m.v. airco, warm watervoorziening d.m.v. bijvoorbeeld een warmtepompboiler of doorstroomverwarmer, en nieuwe kookmogelijkheden.

Excellente prijs/kwaliteit verhouding

Onze high performance infraroodpanelen zijn uniek in hun soort. Enerzijds door de zelf in te stellen oppervlakte temperatuur tussen de 100 en 160 graden. Anderzijds door onze externe intelligente elektrobox en programmeerbare thermostaat of via een app op jouw telefoon.

Wat betreft de zonnepanelen en LED-verlichting zit je bij ons niet voor een dubbeltje op de eerste rang, maar krijg je de juiste prijs / kwaliteitsverhouding die je verwacht. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij begrijpen dat een tevreden klant een sponsor is voor ons bedrijf.

Co2 / stikstof- en kostenreductie

Met infraroodpanelen bespaar je minimum 50 tot 75% op jouw verbruikskosten, in vergelijking met conventionele verwarmingsmethodieken. Afhankelijk van jouw totaaloplossing is zowel de uitstoot als besparing te optimaliseren, tot volledig CO2 VRIJ.

10 jaar ervaring

Inmiddels hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het toepassen en optimaliseren van het gebruik van infraroodpanelen, LED-verlichting en zonnepanelen. Het leven is tekort om alles zelf te ervaren, vul daarom HIER het contactformulier in en laat jezelf informeren

Goede ondersteuning

Onze klanten krijgen de ondersteuning die we afspreken. Wij zijn goed bereikbaar en werken eerder van 05.00u tot 21.00u, dan van 9 tot 5u. Adequaat zullen wij iedere uitdaging oppakken en samen oplossen.

Onderhoudsvrij is ons uitgangspunt, de jouwe ook? Dit kost ons beiden het minste tijd en geld.

Garantie

Op de infrarood panelen zit 10 jaar garantie. Op de elektronica 2 jaar, en is eenvoudig te vervangen bij een eventueel defect

  • Zonnepanelen 10 tot 30 jaar garantie
  • Omvormers 5 tot 10 jaar garantie
  • Opbrengstgarantie op 80% van het vermogen na 20 jaar.
  • Led-verlichting 3, 5, 7 of zelfs 10 jaar garantie, afhankelijk van het product

Weten wat jouw besparing is als je gasloos gaat verwarmen met warmtepanelen?
Neem contact op voor meer informatie.

De voordelen van verwarmen met warmtepanelen: Zelf de energiekosten in de hand hebben 100% onderhoudsvrij Bijdrage leveren aan het klimaat Bespaar 50% tot 75% op de energiekosten Niet meer afhankelijk van gas of de gasprijzen Eenvoudige montage Alleen verwarmen wat je wílt verwarmen Garantie: panelen 10 jaar, elektronica 2 jaar Geen slijtage / geen bewegende delen 100% onderhoudsvrij